Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tiyatrocu Gülsen Tuncer, Salihli'de konferansa katıldı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Sinema ve tiyatro sanatçısı Gülsen Tuncer, Manisa'nın Salihli ilçesinde düzenlenen konferansa katıldı.

        Alaattin Altan başkanlığındaki Salihli Rotary Kulübü tarafından "Cumhuriyet kazanımlarında kadın" konulu konferans düzenlendi. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Aşk-ı Memnu dizinde canlandırdığı "Ahsen Hanım" karakteriyle hafızalara kazınan, şu sıralar Keremcem ile oynadığı "Bu Hayat Benim" dizisiyle ekranlarda yer alan ünlü tiyatrocu ve sinema oyuncusu Gülsen Tuncer katıldı.

        Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın eşi Sevgi Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı'nın eşi Süheyla Taşcı ile davetliler ve Rotary üyelerinin katıldığı konferansa konuşmacı olarak ayrıca İzmir Ekonomi Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Itır Bağdadi ile Manisa Barosu Avukatlarından İlkgün Nurlu katıldı.

        (AY-Y)

        07.12.2016 10:13:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler