Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'ye modern taksi durakları yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz taksi duraklarının daha estetik bir görünüme kavuşması için talimat verdi.

        Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ilçenin en kalabalık ve büyük mahallerinden Vezirçiftliği ve Serdar mahallelerinde; muhtarlar , meclis üyeleri, teknik ekibi, başkan yardımcısı ve müdürleri ile modern taksi durakları için saha ziyareti gerçekleştirdi.

        Ziyarette konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Mahallelerin en önemli ihtiyaçlarından biri olan taksi duraklarının da hem ulaşımı kötü anlamda etkilemeyecek bir alanda hem de kentin merkezi noktalarında insanların yaşamlarını kolaylaştırırken bir görüntü kirliliği oluşturmayacak" dedi.

        Başiskele ilçesi içerisinde 9 bölgede yapılması planlanan modern taksi durakları 3x6 ebatında prefabrik bir yapıdan oluşuyor. Tamamlandığında monte edilmesi ile birlikte ilgili bölgelerdeki taksi durakları son derece modern yeni görünümlerine kavuşacak.

        (İG-İÇ)

        07.12.2016 10:33:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler