Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Gönüllüysen Renk Ver" etkinliği

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü için gerçekleştirdiği "Gönüllüysen Renk Ver" etkinliği yoğun ilgi gördü.

        Birleşmiş Milletler'in gönüllü çalışmalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı arttırmak amacıyla 1985 yılından bu yana kutlanan "5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü" için Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte "Gönüllüysen Renk Ver" etkinliği düzenledi. Gönüllü çalışmalar için herkesi destek olmaya çağıran TEGV'in etkinliğine Piazza'nın ziyaretçileri yoğun katılım sağladı.

        Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 123 ülkede kutlanan "5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü" etkinlikleri çerçevesinde TEGV tarafından açılan stantta, eğitim gönüllüleri, ziyaretçileri gönüllülük konusunda bilinçlendirdi. Stant görevlileri, gönüllülük kavramının toplumda daha geniş kitlelere yayılması, günlük hayatın doğal bir parçası haline gelmesi ve gönüllü çalışmaların yerel, ulusal ve global platformlarda tanıtılması için çok önemli bir fırsat olarak kabul edilen bu günde, "Gönüllüysen Renk Ver" diyerek, ziyaretçileri, topluma karşı daha fazla sorumluluk üstlenmek için birlikte hareket etmeye ve gönüllü olmaya teşvik etti.

        Eğitim gönüllüleri, TEGV'nin çalışmaları hakkında da broşürler dağıtarak, herkesi gönüllü çalışmalara destek olmaya çağırdı.

        (ELF-Y)

        07.12.2016 10:46:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler