Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yağış yolda bıraktı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Kozluk ilçesinde aşırı yağıştan nedeniyle mezra yolu çamur deryasına dönerken, yolda mahsur kalan köy halkı 500 metrelik yolu yürümek zorunda kaldı.

        Kozluk'a bağlı Yukarı Kahveci mezrasında yağıştan dolayı kayganlaşan yol, mezra sakinlerinin mahsur kalmasına neden oldu. Mezraya 400 metre mesafede çamur deryasına dönen yol, araçlar için de büyük tehlike oluşturdu. Aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda çamura saplanan araçlar yokuşu çıkmakta zorlanınca mezra sakinleri, kalan yolu yağışlı havaya rağmen yaya olarak kat etmek zorunda kaldı.

        Mezra sakinlerinden Lokman Tarhan, mezra yolunun her yağışlı havada çamur deryasına döndüğüne dikkat çekerek, 300-400 metre uzunluğundaki mezra yolunun kumlanmasını istediklerini söyledi.

        (MŞY-MP-Y)

        07.12.2016 11:02:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler