Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATASEM ve Palandöken Gelişim Derneği'nin açtığı standa yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) ile Palandöken Gelişim Derneği iş birliğinde Erzurum Forum AVM'de açılan standa vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Gerçekleştirilen bu etkinlikle kültür, sanat, spor, alternatif tıp, mühendislik, kişisel ve mesleki gelişim alanlarında ATASEM bünyesinde düzenlenen ya da düzenlenmesi planlanan eğitimler hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.

        ATASEM tarafından farklı disiplin ve alanlarda düzenlenen bu eğitimlerin Atatürk Üniversitesinin halka açılma ve üniversite-sanayi iş birliğinin sağlanmasında önemli bir adım olduğu; Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın ise üniversite, halk ve sanayi bütünleşmesi yolunda büyük bir çaba sarf ettiği Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı tarafından dile getirildi.

        (ÖB-ÖB-Y)

        07.12.2016 11:36:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler