Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi barınaklarına bakım yaptı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi su ve yemliklerin yer aldığı mini barınakları bakımdan geçirdi.

        Sokak hayvanlarının sıcak yaz günlerinde ve soğuk kış günlerinde, susuz ve aç kalmaması için yapılan çalışma kapsamında kurulan barınakların kontrolünü Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yapıyor. Kartepe'de sokak hayvanlarının aç kalmasını önleyerek doğal yaşama destek amacıyla kurulan barınaklarda doğal hayatta yaşayan ve aç kalan, yem bulmakta zorluk çeken sokak köpekleri ve diğer canlılar için yemlik ve su kapları yer alıyor.

        Yaklaşan soğuk ve yağışlı havalar öncesi Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, "Başkanımızın talimatıyla hayata geçirilen hayvan barınaklarının kontrolü de ekiplerimiz tarafından sağlanmaktadır. Periyodik kontrollerle su, kuru mama ve diğer gıdaların sağlandığı barınakların kış bakımları da belediye ekiplerimiz tarafından sağlanmıştır" dedi.

        (İG-İÇ)

        07.12.2016 11:48:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler