Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da "Latin rüzgarı" esti

        - "Avrupa'nın en iyi Latin sanatçısı" olarak ün salan ve kendine has yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Gatto Gabriel, Adana'da hayranlarıyla buluştu

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'da, 'Avrupa'nın en iyi Latin sanatçısı' olarak dikkat çeken Gatto Gabriel, Steven Cyril ile aynı sahneyi paylaştı.

        'Avrupa'nın en iyi Latin sanatçısı' olarak ün salan ve kendine has yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Gatto Gabriel, Adana'da hayranlarıyla buluştu. Tüm dünyada geniş bir kitleye ulaşan popüler Latin şarkıları ve kendi bestelerini seslendiren Venezüellalı sanatçı, kentte dans tutkunlarını da buluşturdu. Ata Ivak'ın organize ettiği gecede 'Latin rüzgarı' esti. Genç sanatçıya sahnede Steven Cyril de eşlik etti.

        Eserlerinde tema olarak aşk hikayelerini, eğlenceyi, barışı ve gerçek yaşanmış hikayelerini anlatan Venezüellalı sanatçı, tüm dünyayı kasıp kavuran popüler Latin şarkıları ve kendi bestelerini bu kez Adanalı hayranları için seslendirdi. Steven Cyril ile aynı sahneyi paylaşan Gatto Gabriel, sesi kadar sempatik tavırları ve danslarıyla da ilgi odağı oldu.

        Adana'nın önde gelen dans eğitmenlerinden biri olan Ata Ivak tarafından organize edilen geceye yoğun ilgi gösterildi. Steven Cyril ile aynı sahneyi paylaşan Latin Amerikalı sanatçı, enstrüman şovları kadar danslarıyla da konuklarını adeta kendisine hayran bıraktı.

        Aşk hikayeleri anlattı

        1995 yılından bu yana müzik hayatını sürdüren Venezüellalı sanatçı, eserlerinde tema olarak da aşk hikayeleri, eğlence, barış ve gerçek yaşanmış hikayelerin yanı sıra doğayı ve özellikle de gün batımını kullanıyor. Adana'daki konserinde de söz konusu temaları içeren ve kendisine ait parçaları da seslendiren Gatto Gabriel, sesi kadar sempatik tavırları ve sahnedeki danslarıyla da büyük beğeni topladı. Gecede Türkiye ve Venezüella bayrakları da açıldı.

        Şarkılar söyleyip dans etti

        Kimi zaman sahneden aşağıya inip, hayranlarıyla birlikte pistte dans eden genç sanatçı, kimi zamanda şarkılarını davetlilerle birlikte seslendirdi. 2011 yılındaki 'Elite Lations Awards Töreni'nde 'Avrupa'nın En İyi Latin Müzik Sanatçısı Ödülü'ne layık görülen Gatto Gabriel, şarkı sözü yazarı olmanın yanında da yapımcı ve albüm düzenleyicisi olarak da öne çıkıyor. Afrika, Dominik Cumhuriyeti, Kolombiya, Şili, Hollanda, Venezüella ve Koraso'dan 14 farklı müzisyenle çalışan Gatto Gabriel'e, Adana'daki konserinde bu kez Steven Cyril eşlik etti.

        Adana'da 'Latin Ateşi' yaktık

        Gatto Gabriel ve Steven Cyril'i, 'dünya turu konserleri' kapsamında Adana'da ağırlama fırsatını bulduklarını kaydeden My Dance Kurucusu Ata Ivak, "Dans adına farklı kültürlerin birleşmesinin yanı sıra Türk insanını çok sıcak ve samimi buluyorlar. Dünyaca ünlü Latin sanatçıları, Türkiye'de altıncı kez ağırlıyoruz. Çok güzel bir gece oldu. Adana'da bir kez daha 'Latin ateşi' yaktık ve yakmaya da devam edeceğiz" dedi.

        (ELF-Y)

        07.12.2016 11:50:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler