Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında bakım çalışması

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle hizmet verilemeyecek.

        Toplu taşıma amaçlı ilk teleferik hattı olma özelliğine sahip toplam 3 bin 200 metre uzunluğundaki Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında istasyonlarda halatı döndüren büyük çarkların kauçuk değişimi ile birlikte hat boyunca 2 gün bakım çalışması yapılacak. EGO yetkilileri, vatandaşların mağdur olmaması için güzergah üzerindeki yolcuların bakım süresince Yenimahalle Metro İstasyonu'ndan Şentepe'ye kadar EGO otobüsleriyle taşınacağını kaydettiler. Yetkililer, hafta sonu yapılacak bakım çalışmalarının ardından 12 Aralık Pazartesi sabahı normal seferlere başlanacağını belirterek, sağlıklı ve güvenli toplu taşımacılığın sağlanması için teleferik hatlarında gerçekleştirilen bakımların zorunlu olduğuna dikkat çektiler.

        (BC-Y)

        07.12.2016 12:18:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler