Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli çocuklara oyun grubu

        (Fotoğraflı)

        Buğra Güney

        HATAY (İHA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce Altınözü ilçesindeki Erdem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne çocukların fiziksel gelişmelerine katkı sağlamak için engelli oyun grubu yaptırıldı.

        Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, kurumun bahçesinde oluşturulan engelli oyun grubu ile bahçesinin düzenlenmesini de gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Serdar Güven'in katıldığı sembolik açılış töreni ile oyun grubu hizmete sunuldu.

        Güven, engelli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla hizmetler üretmeye devam edeceklerin belirterek, bunun son örneğinin de Türkiye'nin ikinci büyük spor kompleksi olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi'nin engellilerin kullanımına uygun olarak inşa edilmesini gösterdi.

        (BGY-Y)

        07.12.2016 12:46:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler