Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOTO'dan, Moralı'ya hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Ticaret Odası heyeti, Körfez Ticaret Odası'nın yeni Başkanı Sibel Moralı'yı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

        Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, KOTO Meclis Başkan Yardımcısı Alp Kayalar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Baylam, Mehmet Akif Şen, Hüseyin Gezer ve KOTO Başkan Danışmanı Süleyman Durak'ın yer aldığı heyet, Mustafa Efe'nin vefatının ardından Körfez Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen Sibel Moralı ve yönetim kurulunu ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

        KOTO Başkanı Semih Barış, merhum Başkan Mustafa Efe'yi yad ederek başladığı konuşmasında, "Sayın Efe ile çok verimli işbirliklerimiz olmuştu. Kendisi Körfez'e ve Körfez iş dünyasına önemli değerler kazandırmıştır. Sayın Efe'ye Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz. Yeni başkanımız Sibel Moralı'ya da görevinde başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki iş dünyasına çok önemli hizmetleri olacaktır. Her zaman ve her konuda işbirliğine, tecrübe paylaşımına hazırız" dedi.

        Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan da, Moralı'ya zorlu görevinde başarılar dileyerek, "Körfez Ticaret Odası ile aynı aileye mensubuz. Bu ve gelecek süreçte işbirliğimizin devamı, kent için çok büyük önem arz ediyor. Birlikte güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyoruz. Siz ve yönetim kurulunuza yeni görevinizde başarılar diliyoruz" dedi. Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı da nazik ziyaretleri dolayısıyla Kocaeli Ticaret Odası heyetine teşekkür ederek, "Destekleriniz bizler için çok önemli ve değerli" şeklinde konuştu.

        (İG-OA-Y)

        07.12.2016 12:49:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler