Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de bilardo şöleni

        (Fotoğraflı)

        Ali Osman Çatana

        DÜZCE (İHA) - 2016 Yılı Bilardo Takımlar Birinci Lige Yükselme Ligi müsabakaları Düzce'de yapılıyor.

        2016 Yılı Bilardo Takımlar Birinci Lige Yükselme Ligi müsabakaları 07-10 Aralık 2016 tarihleri arasında Düzce Joker Bilardo Spor Salonunda yapılacak. 21 takımın katılacağı organizasyonda takımlar birinci lige yükselmek için ıstakalarını konuşturacak.

        Düzce'den 3 takımın katılacağı birinci lige yükselme maçlarında Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Ay Yıldız Spor Kulübü ve Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı Gençlik Spor Kulübü Düzce'yi temsil edecekler.

        Yükselme Liginde A Grubunda Karşıyaka SK, Kazimiye SK ve Polatlı Bld. SK, B Grubunda Erek SK, Altınçam SK ve Hemşin SK, C Grubunda Yalova GHSK, Geyve SK ve Düzce Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı GSK, D Grubunda Uşak GHSK, Giresun GSK ve Yeşil Yenice Spor Kulübü, E Grubunda Zonguldak Bld. SK, Çekmece GSK ve Düzce Ay yıldız SK, F Grubunda Bulancak SK, Bayburt GHSK ve Erba SK, G Grubunda ise Yenimahalle GSK, Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Bolu Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü mücadele edecekler.

        İlk maçta Düzce Gençlik Hizmetleri Spor kulübü Bolu Gençlik Spor kulübünü 4-0 yendi.

        (AY)

        07.12.2016 13:04:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler