Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanın çağrısına Kırşehir'den 1 milyon 800 bin liralık destek

        (Fotoğraflı)

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "dolarınızı bozdurun" çağrısı üzerine Kırşehirliler döviz bürolarına akın etti. 1 haftada döviz bürolarında, yapılan çağrı üzerine 1 milyon 800 bin liralık dolar, 1 milyon 200 bin liralıkta Euro Türk Lirasına çevrildi.

        Cumhurbaşkanı tarafından yapılan çağrıya Kırşehir Sağlık-Sen ve Memur-Sen üyeleri de dolarlarını bozdurarak destek sundu. Türk lirası ile birlikte objektiflere poz veren sendika temsilcileri adına konuşan Sağlık-Sen Başkanı Necati Yılmaz, Cumhurbaşkanın daveti üzerine dolarlarını bozdurduklarını ve Cumhurbaşkanın daima yanında olduklarını söyledi.

        Kurtuluş Savaşında atalarımızın çarıklarını satarak savaştığını anlatan Sendika Temsilcisi Necati Yılmaz, "Kadın Kollarımızla birlikte elimizde bulunan dolarları bozdurarak desteğimizi açıklıyoruz. Kırşehir halkını ve kamu çalışanlarını da dolarlarını bozdurmaya davet ediyoruz. Allah'ın izni ile Cumhurbaşkanımız yalnız değildir. Her zaman yanındaydık, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Hainler Türk milletine asla diz çöktüremedi. Kurtuluş Savaşında bizim atalarımız aç-susuz kaldı ayağındaki çarığını satıp yedi ama bu vatanı bizlere emanet etti. Herkes müsterih olsun bizlerde vatanımızı çocuklarımıza hediye edeceğiz" dedi.

        (EÖ-SK-SÜ-Y)

        07.12.2016 13:21:01 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler