Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polisten anasınıfı öğrencilerine uyarı

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Solak

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği personeli 'Güvenli Geleceğe Minik Adımlar' projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerini tanımadıkları kişilere karşı uyardı.

        Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Kahramanmaraş Anaokulu öğrencilerini ziyaret eden polis, öğrencilere genel güvenlik konularıyla ilgili uyarılarda bulundu. Proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaret öğrencilere polis desenli boyama kitabı, bilgilendirme amaçlı el broşürleri ve balonlar dağıtılmasıyla sona erdi.

        Projenin içeriği ve hedefi hakkında konuşan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ferhat Yeşilyayla, "Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü olarak güvenli geleceğe minik adımlar projesi hazırladık. Bu okul öncesi çocuklarımızı ilgilendiren bir projedir. Çocuklarımıza evde, dışarıda, trafikte genel güvenlik konularıyla ilgili bilgilendirme yaptık. Çocuklarımıza yabancılarla ilgili dikkat etmesi gereken konuları anlattık. Bu arada onların dikkatini çekecek hediyeler hazırladık. Çocuklarımızın eğitimine, gelişimine katkısı olacağını düşündüğümüz projelerimiz yine devam edecek" dedi.

        (CGR-Y)

        07.12.2016 14:21:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler