Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uşak Üniversitesi arasında eğitimde işbirliği protokolü

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uşak Üniversitesi (UÜ) arasında Eğitimde İşbirliği protokolü imzalandı.

        Uşak Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen protokole Rektör Prof. Dr. Sait Çelik ve Gediz Kaymakamı Avni Kula imza attı. İmza töreninde Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Başar, Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve Şube Müdürü Mesut Topaloğlu hazır bulundu.

        Protokol hakkında bilgi veren Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, imzalanan protokolle Uşak Üniversitesi ile Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitimde işbirliğine yönelik çalışmalar yapılacağını söyledi. Protokolün amacının Gediz ilçesindeki eğitim-öğretim kalitesini yükseltmek olduğunu belirten Rektör Çelik, "İmzaladığımız protokol ile Gediz İlçesindeki öğretmen ve yöneticilerin performanslarını geliştirmeye yönelik çalışmalar, kaliteli bir eğitim ortamı için seminerler ve hizmetiçi eğitim programları yapacağız. Eğitim işbirliği dâhilindeki çalışmaların gerçekleşmesi için öğretim üyesi ve öğrencimizi görevlendireceğiz. Uşak Üniversitesi olarak eğitim ile ilgili projelerde yer alıyoruz. Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol hayırlı olsun" dedi.

        Gediz Kaymakamı Avni Kula ise Uşak Üniversitesi'nin kısa zamanda büyük adımlar attığını belirterek Uşak Üniversitesi'ni tekstil, seramik ve deri alanlarında pilot üniversite seçilmesinden dolayı kutladı. Kaymakam Avni Kula, protokolden duydukları memnuniyeti dile getirerek başta Rektör Prof. Dr. Sait Çelik olmak üzere Uşak Üniversitesi'nin tüm yönetim ve akademik personeline çalışmalarında başarılar diledi.

        (MA-EFE)

        07.12.2016 14:24:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler