Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas'ta sağlık çalışanları acilde darp edildi

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Muğla Milas 75. Yıl Devlet Hastanesinde çalışan 1 doktor ve 1 sağlık memuru acil serviste hasta tarafından darp edildi.

        Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde gerçekleşen olayda; dün gece saatlerinde görevli olan sağlık memuru Nevzat Yolaç ve acil doktoru Dalga Avşar, acile gelen ve alkollü olduğu iddia edilen bir hasta tarafından darp edildi. Geçtiğimiz günlerde sağlıkta şiddeti, sosyal medya üzerinden kınayan Yolaç ve Avşar şiddet mağduru oldu.

        Alınan bilgiye göre; Milas Burgaz Mahallesi Hıdırlık Sokak'ta yaşayan 32 yaşındaki Sinan Ç., dün gece saat 23.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle evindeki camları kırarken, yaralandı. Yaralanan Sinan Ç., çevredekilerin haber verilmesiyle gelen olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne sevk edildi. Acil serviste tedavi altına alınan Ç., etrafında bulunan Yolaç ve Avşar'ı tartaklamaya başladı.

        Şiddeti her fırsatta sosyal medya üzerinden kınayan Yolaç ve Avşar, alkollü olduğu ileri sürülen Sinan Ç. tarafından şiddet gördü.

        Sağlık memuru Yolaç, Sinan Ç.'nin attığı tekme sırasında el bileğini kırdı. Tedavi altına alınan Yolaç ve Avşar, Sinan Ç.'ye beyaz kod uyguladı. Sağlıkta şiddet ile hastaneye çağrılan polis ekipleri, şikâyetçi olunan Sinan Ç.'yi gözaltına aldı.

        Yolaç ve Avşar, hasta ve hasta yakınlarının sağlık çalışanlarına uygulanan şiddeti bir kez daha kınadı. Olayla ilgili ekipler soruşturma başlattı.

        (DL-MB-Y)

        07.12.2016 14:32:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler