Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya şampiyonundan kick boks eğitimi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi, taekwan-do ve kick boks branşında Dünya, Avrupa şampiyonluğu, defalarca da Türkiye şampiyonluğu olan Eskişehirli sporcu Seda Duygu Aygün ile kız öğrencileri bir araya getirdi.

        Spor İşleri Müdürlüğü ve Büyükdere Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen kick boks kursunda eğitim vermeye başlayan Seda Duygu Aygün, her hafta üniversiteli kız öğrencilere kick boks dersleri veriyor. Perşembe günleri Büyükdere Halk Merkezi'nde gerçekleşen kick boks derslerine, 40 öğrenci katılıyor. Öğrencilerin Seda Duygu Aygün ile kick boks derslerine yoğun ilgi gösterdiğini belirten yetkililer, bu nedenle de derse katılacak olan öğrenci sayısını 40 kişi ile sınırlamak zorunda kaldıklarını belirtti.

        Yapılan açıklamada, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır" sözlerini benimseyen Odunpazarı Belediyesi, gençliğe ve spora destek vermeye devam ediyor" denildi.

        (İHA-MET-Y)

        07.12.2016 15:21:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler