Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÜNİAK etkinlik standı açtı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesi kampüsünde Üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu (ÜNİAK) tarafından etkinlik standı açıldı.

        ÜNİAK tarafından açılan stant ile etkinlikler ve projeler gerçekleştirmek için çalışma başlatıldı. Adıyaman Üniversitesi öğrencilerinden oluşan ÜNİAK açtığı stant ile dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Dil, din, ırk ve görüş ayrımı yapmadan etkinlikler ve projeler gerçekleştirmek üzere açılan stantta el broşürü dağıtılıp, üye kayıtları yapıldı. Açılan stant yoğun ilgi gördü.

        ÜNİAK Başkanı Sedat Karadede, "Adıyaman Üniversitesi Üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu olarak üniversite içerisinde öğrenci kardeşlerimiz ile birlikte sosyal, kültürel, manevi etkinlikler ve projeler gerçekleştirmek için burada standımızı açtık. Bütün öğrenci kardeşlerimiz ile birlikte ayrım yapmadan daha iyi bir üniversite için hep beraber söz sahibi olacak şekilde elimizden geleni yapacağız. 15 Temmuz ruhu ile ülke olarak birleştiğimiz bu vakitlerde üniversiteler ilim ve irfan yuvası olduğunu dile getirerek bu doğrultuda bütün üniversiteli kardeşlerimizi 15 Temmuz ruhu ile birlikte hareket etmeye davet ediyorum" dedi.

        (AHM)

        07.12.2016 15:32:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler