Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye başkanı otobüs şoförü oldu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediye Başkanlığı 24 adet olan otobüs sayısına 10 adet otobüs daha ekleyerek araç filosunu genişletti.

        Adıyaman Belediyesi 10 adet şehir içi yolcu otobüsü yolcu otobüsü alarak şehir içi ulaşım hattını güçlendirdi.

        Yeni alınan otobüslerin test sürüşünde şoför koltuğuna oturan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, emniyet kemeri kullanımı ve sürücülerin direksiyon başında dikkatli olmaları konularında uyarılarda bulundu.

        Gölbaşı Caddesi ve Atatürk Bulvarını kullanarak hem araçların test sürüşünü hem de araçların tanıtımını gerçekleştiren Kutlu, yoldan geçen vatandaşları selamlamayı da unutmadı.

        Adıyaman halkına ne yapılsa azdır diyen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, "12 metrelik otobüslerle şehir içi ulaşım hattını daha da güçlendirdik. Yeni bir marka yeni bir anlayışla işin içerisine girdik. Şuanda deneme sürüşlerini de hep birlikte gerçekleştirdik. İnşallah Adıyaman'ımızda bulvarda 12 metrelik büyük otobüslerimiz çalışacak. Çevre yolunda daha önce küçük olan arabaların yerine 9 ve 7 metrelik arabalarımızı hizmete sokuyoruz. Otobüs sayımızı bugün 40'a yakın bir sayıya ulaştırdık. 30'un üzerinde bir otobüs sayımız var. İnşallah ihtiyaç olduğu kadar otobüs sayımızı artırmaya devam edeceğiz. Bizim görevimiz Adıyaman halkına en güzel hizmeti yapmaktır. Çünkü Adıyaman halkı dünyanın en güzel insanlarından oluşmaktadır ve bütün hizmetlere layık bir halktır" diye konuştu.

        (CK-BRN-Y)

        07.12.2016 16:15:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler