Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den istişare toplantısı

        - AK Parti ÇOrum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ;

        - "Bizler birlik ve beraberlik içersinde oldukça hiç bir şer güç bizi yıkamaz"

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

        Toplantıya Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

        Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, belediye başkanlarıyla birlikte her ay periyodik olarak istişare toplantılarını gerçekleştireceklerini belirterek, bu toplantılarda belediye ve teşkilat çalışmalarının, belediyeler arasındaki işbirliği çalışmaları, il başkanlığıyla il, ilçe ve belde belediye başkanlarının işbirlikleri ve Çorum'ma neler yapılabileceğinin istişare edileceğini belirtti.

        Bu çerçevede belediye başkanlarından gelen önerilerin değerlendirileceğini dile getiren İl Başkanı Karadağ, "İlçelerimize yapılan ya da yapılabilecek faaliyetler anlamında il başkanlığımız, belediye başkanlığımız ya da milletvekillerimiz neler yapabilir bunları öncelikli olarak değerlendireceğiz. Eğer bakanlıklar nezdinde ya da başbakanlık nezdinde bir girişimde bulunulması gerekiyorsa ilgili arkadaşlarımızla, milletvekillerimizle birlikte bunları çözmenin gayreti, içerisinde olacağız. Başbakanımızın da bu çerçeve de sizlere selamları var ve bu çalışmaların düzenli olarak ve tam bir işbirliği ve uyum içerisinde götürülmesi emri vardır" diye konuştu.

        AK Partili belediyelerin, "Halka hizmet Hakka hizmet" şiarıyla millete hizmet ettiğini vurgulayan Mehmet Karadağ, "Bu hareketinin millet nezdindeki kabulünün sebebi 81 vilayetimizdeki eserlerimizdir. Bu anlayış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki efsanevi başarıları sayesinde gerçekleşmiştir. AK Parti Belediyecilik anlamında bir çığır açmıştır. Partimizin kuruluşunda bugüne belediyelerimizin yaptığı çalışmalarla önceki dönemlerde yapılan çalışmalar anlamında gözle görülür bir değişim bulunmaktadır. AK Parti ailesi olarak bizlerin amacı halkımızın yaşam standardını yükseltmek, halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda yaşanabilir bir ülke haline getirmektir" şeklinde konuştu.

        FETÖ tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi hakkında da açıklamalarda bulunan Karadağ, "Milletimizin kararlı bir şekilde dik durması sonucu bu hain saldırı emeline ulaşamadan milletimizin tanklara, tüfeklere, toplara ve mermilere karşı göğsünü siper ederek ecdatları gibi ülkesini, vatanını, namusunu ve bayrağını savunmuştur. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde oldukça hiçbir şer güç bizleri yıkamaz. Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında ve diğer ülkemiz geleceğine göz diken düşmanlarımıza karşı nasıl ülkemizi savunduysak bugünde ve yarında ülkemizi canımızla kanımızla savunmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz gecesi bunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdik. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırıda ve ülkemizin doğusunda yaşanan saldırlar sonucu şehadet şerbetini içen milletimize ve güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

        Son dönemde savunma sanayiinde yaşanan gelişmelerle Türkiye'nin bu alanda yükselişinin devam ettiğinin altını çizen Mehmet Karadağ, Türkiye'nin 14 yıl öncesine göre dışa bağımlılığını yarı yarıya azalttığını, 2023 yılına kadar ise tamamını kaldırmış olacağını kaydetti.

        Karadağ, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde Göktürk1 uydusu fırlatıldı. Göktürk-1 coğrafi kısıtlama olmaksızın dünyanın her yerinden yüksek çözünürlüklü uydu görüntüsü sağlayacak. Bu gelişmenin yaşanması AK Parti döneminde ülkemizde nelerin yapıldığının göstergesidir. Tüm engellemelere, hain girişimlere rağmen AK Parti ile birlikte ülkemizin bu kutlu yürüyüşü inşallah devam edecektir. " ifadelerini kullandı.

        (MMY-BÖ)

        07.12.2016 17:04:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler