Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bakıcı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'nu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Mahallesi'nde eğitim veren Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'nu ziyaret ederek Okul Müdürü Mustafa Tetik ile görüştü.

        Okul Müdürü Tetik ile okulun eksikleri ve ihtiyaçları hakkında bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı, okul içerisinde ve bahçesinde yapılması istenen yeni düzenlemeler konusunda incelemelerde bulundu. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Bakıcı "Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrencilerimizin eğitim hayatındaki eksikliklerini tamamlamak üzere okul müdürümüzle istişare ettik. Okulumuzun eksiklerini ve ihtiyaçlarını kısa süre içerisinde gidereceğiz. Yavrularımız bizim geleceğimiz. Onların iyi bir eğitim almaları için eğitime yaptığımız desteklerimiz dün olduğu gibi bu gün de devam edecek" dedi.

        (FSİ-MET-Y)

        07.12.2016 17:19:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler