Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dolarını bozdurana 10 litre süt, kahvehanede bir hafta çay bedava

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Derbent ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine harekete geçen bir besici, en az 300 dolar bozdurup makbuzunu getirene 10 litre sütü bedava vereceğini açıkladı.

        Derbent ilçesine bağlı Çiftliközü Mahallesi'nde yaşayan Çiftliközü Kur'an Kursu ve Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yılmaz Taşlıbel, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dövizlerin TL'ye çevrilmesi çağrısına duyarsız kalamayacağını belirterek, "Ben köyde geçmişte yiyecek ekmeğe muhtaç biriydim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde kooperatifçilik, tarımsal hayvancılığa verdiği destekler sayesinde 18 inekle başladığım besicilikte bugün 50 baş hayvan sahibi oldum. Bugün ise köyümüzün ağasıyım. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Erdoğan ne çağrı yaparsa yapsın, onun çağrılarına uymayı görev addediyorum ve ülkemizin de dövizdeki bu oyun yüzünden yaşadığı ekonomik sıkıntılardan kurtulması için yurt genelinde başlatılan benzer kampanyalara ben de bir yenisini eklemek istiyorum. Besici olarak en az 300 dolarını bozdurup makbuzunu getirene 10 litre sütü bedava vereceğim. Ayrıca, bu çağrım da iş adamlarına, eğer en az 300 bin dolarını bozdurup makbuzunu getirirlerse, ilk getirene 10 bin lira değerindeki ineklerimden bir tanesini hediye edeceğim" dedi.

        Taşlıbel, başkanı olduğu dernek bünyesinde işletilen kahvehanede de yönetim kurulunun aldığı karar uyarınca en az 100 doları bozdurup makbuzunu getirenlere bir hafta boyunca çay içmenin ücretsiz olacağını da belirtirken, "Bir hafta boyunca limit yok, istediği kadar çayı kahvehanemiz de herhangi bir ücret ödemeden içecektir" şeklinde konuştu.

        (ARÖ-FM-Y)

        07.12.2016 18:43:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler