Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Er Onur Boztemir şehadetinin 7. yılında dualarla anıldı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - 2009 yılında Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı sazak kırsalında şehit düşen Jandarma Er Onur Boztemir için Adıyaman'ın Tut ilçesine bağlı Yaylımlı Köyünde mevlit programı düzenlendi.

        Adıyaman Valisi Abdullah Erin ve eşi Gülhan Erin ile çocukları, Emniyet Müdürü Metin Alper, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ile birlikte 2009 yılında Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı sazak kırsalında şehit düşen Jandarma Er Onur Boztemir için Tut ilçesine bağlı Yaylımlı Köyünde düzenlenen mevlit programına katıldı.

        Yaylımlı köyünde Vali Erin'i ve beraberindeki heyeti Tut Kaymakamı Mehmet Aksu, şehidin babası Ahmet Boztemir ve köylüler karşıladı.

        Öğle namazının ardından Yaylımlı Köyü Camiinde başlayan mevlit programında Kur'an-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak, şehit Er Onur Boztemir ve vatan uğruna canını feda eden bütün şehitler için dualar edilip, vatanın ve milletin birlik ve beraberliğinin daim olması temennisinde bulunuldu.

        Şehit Er Onur Boztemir'e Allah'tan rahmet dileyen Vali Abdullah Erin, Şehidin, babasına ve ailesine başsağlığı ve sabır dileyerek, "Şehit ailelerimiz bu vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizin bizlere en kutsal emanetleridir. Bizlerde bu emanete layıkıyla sahip çıkabilmek adına daima yanlarında olacağız. Kapılarımız şehit yakınlarına ve kahraman gazilerimize sonuna kadar açıktır" dedi.

        Şehit Jandarma Er Onur Boztemir'in babası Ahmet Boztemir, mevlidi şerife katılan Vali Abdullah Erin'e, ailesine ve tüm davetlilere teşekkür etti.

        (AHM)

        08.12.2016 09:05:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler