Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, AK Partili Öbakır'dan destek

        (Fotoğraflı)

        ZONGULDAK (İHA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz konusunda "yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim" açıklamasına AK Parti'de karşılık buldu.

        AK Parti MKYK üyesi Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yalnız olmadığını söyledi.

        AK Parti MKYK üyesi Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır yaptığı açıklamada; "Her şeyden önce bu halk sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte. Hiçbir zaman halkımız Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı yalnız bırakmadı. Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde çağrıda bulundu bu halk sokağa indi.Yine Cumhurbaşkanımız doların Türk Lirasına çevrilmesini istedi halkımız döviz bürolarına koşmaya başladı esnaflar dolar bozdurana kampanyalar düzenledi. Biz de halkımızla birlikte Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Cumhurbaşkanımız bilmeli ki asla yalnız olmadı ve yalnız değildir halkımızla birlikte biz de yanındayız yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

        (AB-ÖK-Y)

        08.12.2016 10:35:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler