Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağlı judocuların 1. lig sevinci

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Antalya da gerçekleşen 'Büyükler Türkiye Şampiyonasında birincilikle Tekirdağ'da dönen sonrası Tekirdağ Büyük Erkekler Judo Takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş'ı ziyaret ederek, 1. Lige yükselmenin sevincini paylaştı.

        29 Kasım-04 Aralık 2016 tarihinde Antalya da gerçekleşen 'Büyükler Türkiye Şampiyonası' sonrası Tekirdağ Büyük Erkekler Judo Takımı finale kalarak birincilik kupasıyla birinci lige yükselmişti. Önümüzdeki 2017 yılında birinci ligde mindere çıkacak olan Büyük Erkekler Judo Takımı ve Judo Antrenörleri Kemal İşsever, Nelda Şilli ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş'ı makamında ziyaret ederek, birinci lige yükselmenin sevincini paylaştılar. İl Müdürü Kardaş, önümüzdeki 2017 yılı içerisinde 1. lig müsabakalarında mindere çıkacak olan Tekirdağ Büyük Erkekler Judo Takımını tebrik ederek, başarı temennilerinde bulundu.

        (HLD-MEF-Y)

        08.12.2016 10:35:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler