Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AÜ'ye birincilikle yerleşen öğrencilere başarı belgeleri verildi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında fakültelere birincilikle yerleşen öğrencilere başarı belgesi verildi.

        Akdeniz Üniversitesi Senato Toplantısı'nda düzenlenen tören ile öğrencilere Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından imzalanan başarı belgeleri verildi. Üniversitenin Senato üyelerinin de hazır bulunduğu törende öğrencilere kutlama belgelerini takdim eden Fakülte Dekanları fakültelerini birincilikle kazanan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

        Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal da, "2016-2017 eğitim öğretim yılında fakültelere birincilikle yerleşen öğrencileri kutladı. Ünal, "Sizler artık Akdeniz Üniversitesi ailesinin üyelerisiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Bizler eğitim hayatınız boyunca sizlerin her zaman her konuda yanınızda olacağız. Başarıyla başladığınız eğitim hayatınıza daha nice başarılar ekleyerek, Ülkemize faydalı bireyler olarak yetişmenizi diliyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        08.12.2016 10:52:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler