Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Kahramanlar ormanına fidan dikildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediyesi tarafından 15 Temmuz Kahramanlar ormanına fidan dikildi.

        Resul Osmandağı Mesire alanının bulunduğu bölgede kurulan 15 Temmuz Kahramanlar Ormanına Kilis Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikle fidan dikimi yapıldı. Fidan dikimine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Başkan Yardımcıları Ahmet Polat, Cuma Özdemir, Mehmet Ali Eryılmaz, Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ ile belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

        Belediye Başkanı Hasan Kara, yaptığı açıklamada, "15 Temmuz kanlı gecede Vatanı için canlarını feda etmiş şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Bu kahramanlarımızı ölümsüzleştirmek için Resul Osman Dağına fidanlarımızı diktik. Bu topraklar için kaybettiğimiz genç fidanlarımızı yine bu topraklara diktiğimiz fidanlarla yaşatıyoruz" diye konuştu.

        (MAD-AOA-Y)

        08.12.2016 11:02:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler