Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'da 'Hasta kabul işlemleri' kursu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde, geleceğin iş kapısı olarak görülen 'Hasta kabul işlemleri' kursu açıldı.

        Simav Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Aktay, hasta kabul işlemleri kursunu başarıyla bitiren kursiyerlerimiz, mesleğin gerektirdiği yeterlilikleri kazanarak hastanelerde, sağlık ocağı, poliklinikler, tıbbi laboratuarlar, aile hekimlikleri ve tıp merkezlerinde, ihtiyaç halinde çalışabileceklerini belirtti. Aktay, "Halk Eğitimi Merkezi'nde açtığımız 280 saatlik Hasta Kabul İşlemleri kursuna 66 kursiyer katıldı. 9 Ocak 2017 tarihinde sona erecek eğitim programı sonunda kursiyerlerimizin, alacakları sertifikalar sayesinde kolaylıkla bu alanda iş yaşamına atılmalarına destek olmaktayız" dedi.

        Kurs öğretmeni Hemşire Zehra Yeşil (25), hasta kabul kursunda doküman hazırlama, sosyal hayatta ve iş hayatında iletişim, Randevu ve konuk kabulü, hasta ve tedavi hizmetleri, tıbbi arşivleme konularında eğitim verdiklerini ifade etti.

        Simav Halk Eğitim Merkezi'nde Hasta Kabul İşlemleri branşında eğitim alan kursiyerler adına konuşan Şeyma Dinç ve Anıl Lütfi Yaşar, talep ettikleri kursun açılmasından dolayı mutluluk duyduklarını, kurs sonunda bu alanda yetişmiş bilgili birer eleman olacakları için yapacakları iş başvurularında tercih edileceklerini düşündüklerini belirttiler. (MEİ-EFE)

        08.12.2016 11:29:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler