Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcıklı çiftçi 150 dolar bozdurana bir dönüm tarlayı bedavaya sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısına en ilginç destek Hisarcıklı çiftçiden geldi. Hisarcık İlçesinde oturan taşeron işçisi İsmail Türkel, 150 dolar bozdurup makbuzunu kendisine getirene bir dönüm tarlayı bedavaya sürme kampanyası başlattı.

        Taşeron şirket bünyesinde işçi olarak çalışan İsmail Türkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurma çağrısına destek için 150 dolar bozdurup makbuzunu kendisine getirenlerin bir dönüm tarlasını bedavaya süreceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

        İsmail Türkel, vatan için 3 litre mazotum gitmiş nedir ki? Önemli olan ekonomimize katkı sağlayarak, dış güçlerin ülkemiz üzerindeki kirli oyunlarını bozmak. Vatan için her şeyimiz feda olsun" dedi. (MA-EFE)

        08.12.2016 11:31:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler