Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Speaking Cafe etkinliklere ev sahipliği yapıyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Speaking Cafe'de etkinlikler devam ediyor.

        İzmit Belediyesi tarafından kurulan ve sadece İngilizce konuşanların gittiği Speaking Cafe, farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belsa Kuyumcular Çarşısı üstünde bulunan kafede, engellilerin çektiği sıkıntılara dikkat çekmek için düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.

        Kocaeli Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren gönüllü Erasmus Network ekibinin yabancı öğrencileri ile yurt dışından İzmit'e gelen ve Speaking Cafe'de staj yapan Aiesecli gençler "Dinner in The Dark" temasıyla gözleri bağlı bir şekilde yemek yediler. Görme engelli vatandaşları anlayabilmek adına düzenlenen etkinlikle, katılımcılar arasında farkındalık oluşturulurken aynı zamanda görme engelli bireylerin yaşadıklarını, hissettiklerini anlama şansını yakaladılar.

        (İG-RFK-Y)

        08.12.2016 11:31:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler