Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Turgut'tan yaşlılara ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Nuru Mahallesi'nde yalnız yaşayan 82 yaşındaki Bahri Ünal isimli vatandaşı evinde ziyaret ederek, kendisiyle yakından ilgilendi.

        Ziyarette, Belediye Başkanı Turgut'a, Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar'da eşlik etti. 82 yaşında olmasına rağmen konuşması ve hareketliliğiyle komşuları tarafından da sevilen Bahri Ünal'ın tecrübelerini dinleyen ve onunla sohbet eden Turgut, yaşlı vatandaşın sağlık durumunu sormayı da ihmal etmedi.

        Turgut, "Silifke Belediyesi olarak yaşı ilerlemiş vatandaşlarımıza destek olmaya çalışan bir belediyeyiz. Onların hayat tecrübeleri ve birikimleri bizim her zaman rehberimiz oluyor. Onlar bizim başımızın tacı. En büyük çabamız, onların yaşamlarının bu evresinde rahat ve mutlu olmalarıdır. Bundan dolayı da yol, park, köprü ve diğer temizlik hizmetlerinin yanı sıra sosyal projelerimize de çok önem veriyoruz" dedi.

        Çamurlu yolları nedeniyle yıllardır sorun yaşadıklarını, Silifke Belediyesi'nin mahallesine yaptığı parke döşeme çalışmalarıyla bu sorundan kurtulduklarını belirten Bahri Ünal, "Doğduğumdan bu yana baba toprağım olan bu mahallede yaşıyorum. Bugüne kadar görmediğimiz hizmetleri sizden gördük. Özellikle belediyemizin aldığı yaşlı-engelli servis aracı ve yaşlı evde bakım hizmetiniz herkesi mutlu etti. Mahallemizde bulunan birçok yaşlı ve engelli vatandaşımız bu hizmetlerden faydalanıyor. Ben de 82 yaşındayım ama Allah'a şükür hiçbir şeyim yok. Sağlık durumum çok iyi. Sizler daha çok hizmet yapın, insanlara insan oldukları için değer verin bu bizlere yeter. Her zaman sizlerin yanındayız ve destekçisiyiz" diye konuştu.

        (MŞN-HSK-Y)

        08.12.2016 11:44:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler