Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tayini çıkan vali yardımcıları Rektör Gündoğan'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tayini çıkan Eskişehir Vali Yardımcıları Hamdi Bilge Aktaş, Günhan Yazar, İsmail Kürekçi ve Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar, Anadolu Üniversitesi Rektörlük Ofisi'nde Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan'a veda ziyaretinde bulundu.

        Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, ziyaretle ilgili düşüncelerini; "Anadolu Üniversitesi tüm kamu ve kuruluşlarıyla ilişkisi olan bir üniversite. Bu kapsamda da valiliğimizle sürekli mesai hâlindeyiz. Vali yardımcılarımız, üniversitemize gerçekten çok önemli katkılar sunarak hemen hemen tüm etkinliklerimizde bulunmaya gayret ettiler. Görev yerleri değişen vali yardımcılarımız ve Odunpazarı Kaymakamı'mız bize veda ziyaretine geldiler. Biz de kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diledik" şeklinde belirtti.

        Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar, Karatay Kaymakamlığı'na; Eskişehir Vali Yardımcısı Günhan Yazar, Bandırma Kaymakamlığı'na; Eskişehir Vali Yardımcısı Hamdi Bilge Aktaş, Akdeniz Kaymakamlığı'na ve Eskişehir Vali Yardımcısı İsmail Kürekçi ise Ankara Vali Yardımcılığı'na getirildi.

        (İHA-MET-Y)

        08.12.2016 11:51:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler