Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorlu Huzurevi'nde yangın eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Türk Kızılayı Çorlu Şubesi Yangın Eğitim Merkezi tarafından, Çorlu Huzurevi çalışanlarına sertifikalı temel yangın eğitimi verildi.

        Temel Yangın Eğitmeni Şeref Kaya Aydın tarafından verilen eğitimde, "Kazalarda ve afetlerde en tehlikeli müdahale şekli bilinçsiz ve yetersiz müdahaledir. Yeterli bilgi ve beceri olmadan yapılan müdahaleler olayın büyümesine can ve mal kaybının artmasına sebep olur. Yangın ise bu tür sonuçların görüldüğü en kötü afet şeklidir. Her zaman her yerde karşınıza çıkabilir yeri ve zamanı yoktur" şeklinde bilgiler, huzurevi çalışanlarıyla paylaşıldı.

        Yangın eğitiminden sonra katılanlara sertifikalı katılımcı belgesi verildi. Verilen eğitim ile katılımcıların başlangıç yangınına ya da yayılmış olan yangına doğru malzeme ile doğru şekilde müdahale etmesi, söndürmesi veya yayılmasını engellenme gibi becerilerin kazandırılmasının hedeflendiği belirtildi.

        (YG-MEF-Y)

        08.12.2016 12:47:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler