Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye personeline birer çuval patates hediye edildi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Sarıcakaya Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında tüm çalışanlarına birer çuval patates dağıttı.

        Sarıcakaya Belediyesi hem Mevlid Kandili hediyesi olarak hem de sosyal sorumluluk çalışması kapsamında tüm personeline birer çuval patates dağıttı. Belediye kademesinde gerçekleştirilen dağıtımda çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Faruk Güler tüm personelin Mevlid Kandili'ni kutladı. Güler, "Bizler Sarıcakaya Belediyesi'nde geçiciyiz, fakat sizler kalıcısınız. Kalıcı olan sizlerin işlerine daha çok sahip çıkması ve benimsemesi gerekiyor. Bu güne kadar çok çalıştınız ve birçok belediyenin yapamayacağı işleri yaptınız. Fakat beni bilirsiniz ben her zaman daha iyisini isterim ve sizlerin her zaman işinizi daha iyi yapacağınızı biliyorum. Bu sebeple önümüzdeki dönemde birlikte yapacağımız çalışmalarla Sarıcakaya çok daha güzel bir ilçe olacak. Bugüne kadar yaptığınız tüm çalışmalardan dolayı sizleri kutluyor ve başarılar diliyorum. Hepimizin Mevlit Kandili de şimdiden mübarek olsun" şeklinde konuştu.

        (İHA-MET-Y)

        08.12.2016 12:59:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler