Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Köşker'den hizmet sunumu

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, CHP meclis üyeleriyle bir araya gelerek Gebze'ye kazandırılacak olan projeler ve hizmetler hakkında sunum yaptı.

        CHP'li meclis üyeleriyle düzenlenen toplantıya katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde, Gebze'ye modern şehir kimliği kazandıracak vizyon projeler ve hizmetler hakkında sunum yaparak bilgi verdi.

        Programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Hedefimiz, 81 vilayetin kültürünü kardeşçe bir arada barındıran ortak paydamız Gebzemizi daha yaşanabilir, hemşehrilerimizin yaşamaktan ötürü keyif aldığı modern bir şehir kimliğine hizmetlerimizle ve projelerimizle kavuşturabilmek" dedi.

        (İG-İÇ)

        08.12.2016 13:05:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler