Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meram'da yol düzenleme çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Meram İlçe Belediyesi, ilçenin işlek caddelerinden biri olan Abdürreşit Caddesi'ndeki yol düzenleme çalışmalarını tamamladı.

        Yaklaşık 2 ay önce başladıkları Doğu Hadimi ve Ekmekkoçu mahallelerinden geçen Abdürreşit Caddesi'ndeki yol düzenleme çalışmalarını tamamladıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "İlçemizin güney kısmında bulunan çok sayıda mahallenin ulaşımını sağlayan Abdürreşit Caddesi, mevcut haliyle trafik akışında sıkıntılara neden oluyordu. Vatandaşlarımızın da yoğun talepleri üzerine yaklaşık 2 ay önce bu caddedeki çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki caddenin genişliği ortalama 11 metre olarak düzenlendi. Asfalt altyapısı, bordür, parke ve oluklu taşı yenilendikten sonra son olarak asfalt kaplamasını yaparak bu caddeyi modern bir şekilde halkımızın hizmetine sunmuş olduk. Caddede yaklaşık 12 bin metrekarelik sıcak asfalt kullanıldı" dedi.

        Bu caddenin devamında yer alan Hasanköy Caddesi'nde de gerekli düzenlemeleri yapacaklarını kaydeden Başkan Toru, "Fen İşleri Müdürlüğümüz, Hasanköy Caddesi yol düzenleme çalışmasını 2017 yatırım programına almıştır. Kış mevsimi biter bitmez buradaki çalışmalarımız başlayacak" ifadelerini kullandı.

        (ÖS-FM-Y)

        08.12.2016 13:32:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler