Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Yüksektepe Erzurum Ticaret Borsası'nı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Genel Başkanlığı Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe beraberinde Ak Parti Erzurum İl Koordinatörü Alaettin Güven ile birlikte Erzurum Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ile bir süre sohbet ettiler.

        Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Erzurum'da, Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığını ziyaret etti.

        Ülke gündemi ile ilgili konuların ele alındığı ziyarette, Başkan Yardımcısı Yüksektepe Ak Parti hükümetinin yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

        Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sayın Yüksektepe'nin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. " Son günlerde ülkemiz üzerinde oynanan oyunların, Başta Sayın Cumhurbaşkanınız olmak üzere Hükümetimiz ve sağduyulu halkımız tarafından bozulmakta olduğunu görmekteyiz. Bizler birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece hiç kimsenin bizleri bölmeye güçleri yetmeyecektir" şeklinde konuştu.

        (ERZ-ÖB-Y)

        08.12.2016 13:40:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler