Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaosmanoğlu, STK'larla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ve Dilovası ilçelerindeki STK'larla bir araya gelirken, Suriyeli mültecilere Darıca'da eğitim veren Geçici Eğitim Merkezinin idarecilerini de konuk etti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Teşkilatlarıyla birlikteliğini her fırsatta sürdürüyor. Başkan Karaosmanoğlu son olarak Gebze Keresteciler, Marmara Bitlisliler, Dilovası Tüm Karadenizliler ile Dilovası Balıkçılar Derneğinin yanı sıra Gebze Emlak Konut İlk ve Ortaokulunu yönetimiyle birlikte Darıca Geçici Eğitim Merkezi idarecilerini de konuk etti.

        Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Vatandaşımıza ve gençlere dönük verimli projelerde STK'lar da çalışmalıdır. Yeni Türkiye'nin geleceğe dönük büyük düşüncelerine hazırlıklı olan derneklerimiz sorumluluklarını yerine getirecektir" dedi.

        (İG-RFK-Y)

        08.12.2016 13:51:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler