Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mühendis adayları ağaç dikti

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD) tarafından Mühendislik Fakültesi yanında bulunan araziye ağaçlandırma çalışması yapıldı.

        Üniversite Mühendislik Fakültesi ile Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği Mühendislik Fakültesi yanında bulunan araziye ağaçlandırma çalışması yaparak 322 fidanı toprakla buluşturdu.

        Ağaçlandırma çalışmasına Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir ve Prof. Dr. Hasan Solmaz, Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği yetkilileri, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Pala, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Türel, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

        Öğrencilerle beraber ağaç diken Rektör Gönüllü Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneğine teşekkür etti.

        (CK-BRN-Y)

        08.12.2016 13:59:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler