Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da S plaka ihale takvimi belli oldu

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Fatsa ilçesinde S plakalı servis araçları için yapacağı ihalede yeni takvim belli oldu.

        Şoför esnafından gelen talep doğrultusunda yeniden yapılacak ihalenin tarihi 15 Aralık 2016 olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenlerin 14 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar evraklarını Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü'ne kapalı zarf içinde teslim etmesi gerektiği belirtildi.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesi imarlı alan sınırları içerisinde faaliyet gösterecek 145 adet tahditli S plaka için ihaleye çıkış bedeli ise 40 bin TL + KDV olarak belirlendi. İhale sonunda plaka almaya hak kazananlar,plaka bedelini 4 eşit taksitle ödeyebilecek. S plaka ihalesinin, 15 Aralık 2016 Perşembe günü saat 09.30'da Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacağı açıklandı.

        (AA-SLH)

        08.12.2016 15:00:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler