Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ki! kart ve VM Medicalpark işbirliği

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Çibir

        BURSA (İHA) - Kent Meydanı AVM ve VM Medical Park Bursa Hastanesi arasında imzalanan sözleşmeyle Ki! kart sahipleri çeşitli ayrıcalıklardan faydalanacak.

        VM Medical Park Bursa Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştiren törenle sözleşme Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ve VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir tarafında imzalandı. Kent Meydanı AVM'nin sadakat kartı olan Ki! kart sahipleri, yapılan bu kurumsal sözleşme ile bir yıl boyunca çeşitli ayrıcalıklardan yararlanacak.

        Karşılıklı atılan imzalarla birlikte, 80 bine yakın Ki! kart kullanıcısı bu ayrıcalıktan faydalanacağı ifade edilirken, böyle bir hizmeti ve ayrıcalığı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını açıklandı.

        (AÇ)

        08.12.2016 15:01:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler