Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ta ameliyathane sayısı 18'e yükselecek

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesiyle birlikte Yozgat'ta ameliyathane sayısı 18'e yükselecek.

        Yozgat Şehir Hastanesi, Kardiyovasküler Cerrahi, Çocuk Cerrahi, Kadın Hastalıkları, Üroloji, Beyin Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Acil Ameliyathane, 2 Ortopedi, 2 Genel Cerrahi, 2 Kulak Burun Boğaz, 2 sezeryan, 2 tane de gün ameliyathanesi branşlarında toplam 18 ameliyathane salonu ile hizmet verecek.

        Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada, "Ameliyathane salon sayımız Yozgat Şehir Hastanesi ile 18 oluyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken ve son teknoloji ile donatılan ameliyathanelerimizde pek çok hastanede bulunmayan steril pcler mevcut. Ameliyat öncesinde hastaya ait verilere doktorlarımız rahatlıkla ulaşabilecek, kendi notlarını yazabilecek, tıbbi malzeme takibini yapabilecekler. Yakın bir tarihte hizmete girecek olan Yozgat Şehir Hastanesi halkımıza hayırlı olsun" dedi.

        (BMG-TB-Y

        08.12.2016 15:17:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler