Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlara internet eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında kadınlara internet eğitimi verildi.

        Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görevli Aile ve Tüketici Ekonomisti Zehra Çelik ve Sosyolog Abdullah Çelikkaya tarafından AEP kapsamında Aile Destek Merkezi'ndeki 30 kursiyere "Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı" konulu seminer verildi. Seminerde, Teknoloji ve internet bağımlılığı nedir? Bağımlılığa sebep olan faktörler ve bağımlılık süreçleri nedir? Teknoloji ve internet bağımlılığının insan hayatı üzerindeki zararları ve bunlardan korunma yöntemleri nedir? Sosyal medya ve mahremiyet konusunda dikkat edilmesi gereken temel hususlar ve benzeri konulara değinildi.

        Seminer sonunda kursiyerlerden gelen sorular açık ve anlaşılır bir şekilde cevaplandırılarak ve uygulamanın pratik yöntemlerine değinilerek seminerin daha verimli olması hedeflendi.

        (YA-MP-Y)

        08.12.2016 15:21:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler