Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sokak köpeklerini toplayarak kendi yaptığı barınakta besliyor

        (Fotoğraflı)

        Rukiye Yılmaz

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde İsmail Bolat isimli hayvansever sokak köpeklerini toplayarak kendi yaptığı barınakta besliyor.

        Kendini sokak hayvanlarının bakımına adayan İsmail Bolat, tek başına vermiş olduğu mücadeleye artık yetişemediğini belirterek "Sokaklarda bulduğum hayvanları kendi yaptığım barınağa getirerek onların bakımlarını üstleniyorum. En son bulmuş olduğum tümörlü bir köpeği önce barınağa getirdim. Daha sonra Orman Su İşleri Yozgat Bölge Müdürlüğü'yle irtibata geçerek tedavi için Ankara'ya gönderdik" dedi.

        Bütün zamanını bu hayvanların bakımına adayan Bolat, "Bütün Yozgat halkından destek bekliyorum. Özellikle kış ayının gelmesiyle birlikte bu kadar havyanın bakımı oldukça zorlaştı. Bu yüzden malzeme desteği ve özellikle yiyecek konusunda esnaflarımızın ayrıca halkımızın yardımcı olmalarını bekliyorum" şeklinde konuştu.

        (AÖ-Y)

        08.12.2016 15:26:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler