Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Erin'den vali yardımcısı ve ilçe kaymakamlarına veda yemeği

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Valisi Abdullah Erin, İçişleri Bakanlığının 01 Aralık 2016 Tarih ve 29905 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile başka bir ile tayini çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlarına veda yemeği düzenledi.

        Resmi Gazetede Yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile 3 yıldır Adıyaman Vali Yardımcılığı görevini yürüten Yunus Emre Altıner, Samsun Vezirköprü Kaymakamlığına atanırken, 2 yıldır Besni Kaymakamlığı görevini yürüten Çağlayan Kaya Sinop Ayancık Kaymakamlığına ve 2 yıldır Samsat Kaymakamlığı görevini yürüten Kürşad Atak ise, Diyarbakır Eğil Kaymakamlığı görevine atandı.

        Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde Vali Abdullah Erin'in ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeğine İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, vali yardımcıları ve kaymakamlar katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Vali Abdullah Erin, yaklaşık 6 aydan beridir birlikte çalıştığı Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner, Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya ve Samsat Kaymakamı Kürşad Atak'ın 1 Aralık 2016 tarihinde İçişleri Bakanlığının atama kararı ile değişik bölgelere atandıklarını belirterek, "Bugüne kadar ülkemizin çeşitli illerinde, ilçelerinde ve ilimizde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından Vali Abdullah Erin ve protokol üyeleri tayini çıkan vali yardımcısı ve ilçe kaymakamlarına çini işlemeli birer vazo hediye ederek, günü anısına toplu fotoğraf çektirdi.

        (CK-SD-Y)

        08.12.2016 15:34:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler