Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalyaspor Başkanı Öztürk, Başkan Böcek'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. "Antalyaspor bu şehrin bir markasıdır" diyen Başkan Muhittin Böcek, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti.

        Antalyaspor'un her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Böcek, "Antalyaspor'a maddi ve manevi yönden her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Antalyaspor, şehrimizin bir kültürüdür. Antalyaspor'un maçlarına fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum. Geçen hafta deplasmanda oynayan takımımıza destek olmak için İstanbul'a gittik. Bu hafta önemli bir karşılaşma daha oynayacağız. Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek olan takımımızın sahadan puanla ayrılacağına inanıyorum. Bu karşılaşmada Antalyaspor'a başarılar diliyorum. Takımımızı daha üst sıralarda görmek arzusuyla desteğimizin süreceğini belirtmek isterim" diye konuştu.

        Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'te Başkan Muhittin Böcek'e desteğinden dolayı teşekkür etti. Ali Şafak Öztürk, Başkan Böcek'e futbolcuların imzaladığı Antalyaspor forması ve atkısı hediye etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        08.12.2016 15:37:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler