Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak Balabanlı'da vatandaşlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesine bağlı Balabanlı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak, istek ve sıkıntılarını dinledi.

        Balabanlı Mahallesinde kendisine ikramda bulunan mahalle sakinlerine teşekkürlerini ileten Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin bölge kapsamındaki çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

        Vatandaşlardan gelen istekleri ve önerileri de dinleyen Başkan Albayrak, Mahalle Muhtarı Basri Eşit'ten de Mahallenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

        Mahalle ziyaretinde, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Ünal, Balabanlı İlave İçme Suyu ve Kanalizasyon inşaatı hakkında bilgiler verdi. Ünal, proje kapsamında mahalleye 4 bin 812 metre içme suyu hattı ile 3 bin 904 metre kanalizasyon hattı yapıldığını aktardı.

        (YG-MEF-Y)

        08.12.2016 16:19:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler