Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cizrespor'da Fethi Çokkeser dönemi

        (Fotoğraflı)

        Haber : Abidin Yel

        Kamera : Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Spor Toto 3. Lige şampiyonluk mücadelesi ile başlayan ve şansız puanlar kaybeden Cizre Spor'da teknik direktörlüğe Fethi Çokkeser getirildi.

        Böyle bir camianın içinde bulunmanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Teknik Direktör Fethi Çokkeser, "Cizrespor'un geçtiğimiz hafta sonu oynadığı maçı izledim. Ondan öncede birkaç maçı izlemiştim. Takımın geldiği şuan ki nokta ve oyuncu gurubunu eleştirmekten öte neler yaptığını ve hangi sırada olduğunu zaten biliyoruz. Eleştirmek değil artık neler yapabiliriz ona bakacağız. Bunun içinde devre arası bizim için şans. Ama öncesinde iki maçımız var ve bu iki maçtan en az dört puan almalıyız veya altı puan almak zorundayız" dedi.

        Cizrespor'un ligde şuan 15'inci sırada olduğuna dikkat çeken Çokkeser, "Hem alta çok yakınız hem de üste. Bu iki maçta alacağımız puanlar bizim için çok önemli. Ama öncelikle takım olgusundaki eksiklikleri, hem takım defansını hem hücum aksiyonlarındaki eksikliklerimizi biran önce gidermek zorundayız. Onun için üç dört günlük çalışma programı içerisinde bunlara yoğunlaştık. Takım halinde hücum ve defans yapmayı oyuncularımızla birlikte çalıştık. Oyuncular artık takım defansı ve takım hücumunu öğrenecekler, öğrenmeye mecburuz çünkü artık futbol inanılmaz derece de baskı altında geçiyor. Bu baskıya dayanacak fiziksel kapasiteyi de yakalamak zorundayız" diye konuştu.

        Kulüp 2. Başkanı Maruf Sefinç ise, alınan başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğine gittiklerini belirterek, "Tecrübeli teknik adam Fethi Çokkeser ile anlaştık. Bahri Kurt'a Cizrespor'a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Takımın başına Fethi Çokkeser'i getirmekten dolayı çok sevinçliyiz. Şampiyonluk hedefinden sapmadık" dedi.

        (AY-MP-Y)

        08.12.2016 16:23:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler