Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Albay Davut Kulalar kreş öğrencileriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar, eşiyle birlikte kreşte kalan minikleri ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

        Öğrenciler ile sohbet eden ve onların sorularını cevaplayan Adıyaman Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar, öğrencilerle eğlenceli zaman geçirdi.

        Albay Davut Kulalar tarafından gerçekleşen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Kreş Müdürü Zahide Kıraç, "Kreşimizde eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret eden Albay Davut Kulalar, çocukların askerlik konusunda merak ettiği bütün soruları cevapladı. Ayrıca çocuklarımız da ziyaret esnasında sordukları sorularla askerlik konusunda akıllarında kalan bütün soruların cevabını almış oldular. Böylesine önemli bir ziyaretten ötürü hem öğrencilerimiz hem de bizler oldukça mutlu olduk. Öğrencilerimizin bazı meslek dallarını yakından tanımaları ve dallarında kariyer sahibi olmuş olan isimlerle tanışmaları onalar için bir şanstır. Çünkü küçük yaşta yapılan bir ziyarette anlatılan konuları hafızalardan bir türlü silinmiyor. Bu şekilde öğrencilerimizde ileriki yaşantılarında okumak istedikleri bölümleri ve meslek dallarını bu şekilde tanımış oluyorlar. Öğrencilerimiz ve velilerimizde bu ziyaretten ötürü oldukça mutlu oldular" dedi.

        (AHM)

        08.12.2016 16:54:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler