Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli'de su faciası: 1 ölü, 1 ağır yaları

        (Fotoğraflı)

        Veysel Karahan

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Nazilli ilçesinde kepçeyle sulama suyu hattı döşeyen iki göçük altında kaldı. 1 kişinin öldüğü olayda, bir kişi ise ağır yaralandı.

        Olay, Nazilli'ya bağlı Derebaşı Mahallesi Yavansu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iş makinesi yardımıyla yayladan mahalleye sulama suyu hattı döşemekte olan iki kişi meydana gelen göçükte toprak altında kaldı. İi makinesi operatörünün haber vermesi üzerine bölgeye 112 Acil Servis, AKUT ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

        Yoğun çalışmaların ardından göçük altından ağır yaralı olarak kurtarılan Adem Kurt (25) ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Göçük altında kalan Adem Dürge'nin is cansız bedenine yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaların ardından ulaşılabilindi. Olayla ilgili olarak iş makinesi operatörü operatör Mest K. gözaltına alındı.

        (MB-Y)

        08.12.2016 17:47:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler