Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜ'de hasta çocuklara moral etkinliği

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Üniversitesi'nin (DÜ) Onkoloji, Çocuk ve Kalp Hastaneleri'nde yatarak tedavi gören çocuk hastalar için moral etkinliği düzenlendi. Etkinliğin ardından 15 çocuğa bisiklet dağıtıldı.

        DÜ Hastaneleri, DÜ Kültür Mutfağı Kulübü'nün katkıları ile Kalp Hastanesi Konferans Salonu'nda eğitsel amaçlı etkinlik yapıldı. Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliğe başhekim Prof. Dr. Gökhan Kırbaş, rektörlük danışmanı Doç. Dr. Cenap Ekinci, başhekim yardımcıları Doç. Dr. Velat Şen, Doç. Dr. Recep Dursun, Doç. Dr. Gülten Toprak ile çocuklar ve aileleri katıldı. Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinlikte konuşan Başhekim Gökhan Kırbaş; "Bugün çok mutluyum. Güzel bir etkinlik yaptık, eğitsel amaçlı tiyatro ve dans gösterileri ile çocukları eğlendiriyoruz. Onları kısada olsa hastane ortamında ve moral buluyorlar. Etkinlikte çocuklarla eğlendik, onlarla halaylar çektik, hediyeler dağıttık. Gönüllerince eğlendiler. Etkinliklere aileleri de katıyoruz. Çocuklar ve ailelerini mutlu görmek beni de çok mutlu ediyor" dedi.

        Bisiklet dağıtıldı

        DÜ. Hastaneleri ile DÜ Kültür Mutfağı Kulübü'nün birlikte organize etiği etkinlik sonunda hastanede tedavi gören çocuklara bisiklet dağıtıldı. Başhekim Prof. Dr. Gökhan Kırbaş, ayda bir etkinlik yapmayı düşündüklerini belirterek, ilk etapta 15 çocuğa bisiklet dağıtıklarını ve hedeflerinin bin bisiklet dağıtmak olduğunu söyledi.

        (İHA-AKK-Y)

        08.12.2016 18:00:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler